Flat Preloader Icon

BCE Youth

BCE Youth

Ne-am dedicat să oferim adolescenților și tinerilor o varietate de activități și programe special concepute pentru ei. Iată câteva dintre opțiunile noastre:

FUSION

Este un context în care tinerii pot învăța și experimenta muzica. Avem atât coruri și formații muzicale, cât și lecții și ateliere de învățare a instrumentelor. Fusion îi încurajează pe tineri să își descopere talentele muzicale și să se implice în serviciul de închinare al bisericii.

SPORT

Organizăm activități sportive, cum ar fi volei și fotbal, în care tinerii pot participa și se pot bucura de mișcare și de spiritul competitiv într-un mediu prietenos.

BOOK CLUB

Pentru cei pasionați de lectură și discuții intelectuale, avem un club de lectură dedicat tinerilor. Aici se pot explora diferite cărți și se pot purta discuții pe variate teme.

YOUTH HUB

Avem un spațiu special amenajat numit YouthHub, unde tinerii se pot întâlni, socializa și petrece timp împreună. YouthHub este un loc prietenos și atrăgător, unde tinerii se pot simți în largul lor și pot crea relații solide într-un mediu sigur. Tot aici sau în diverse alte locuri, tinerii se  aduna pentru a discuta despre subiecte de interes comun, pentru a se sprijini reciproc și pentru a împărtăși experiențe.

Pavel Trifu  - coordonatorul BCE Youth

   

   

   

   

   

   

   

   

  Vino să fii împreună cu noi!

  Vino să fii împreună cu noi!

  Duminică

  Începând cu ora 10:00

  Miercuri

  Începând cu ora 19:00

  Urmărește-ne pe social media:

  © 2023 Biserica Creștină Emanuel Galați. Toate drepturile rezervate.