Flat Preloader Icon

Cum poți fi mântuit?

Cum pot fi mântuit?

Nu există o întrebare mai importantă
pentru cineva decât aceasta:

Cum pot fi mântuit?

Orice om poartă în sine o profundă tânjire după Dumnezeu. Te-ai întrebat vreodată ce ai face dacă te-ai mai naște o dată?

Ar fi lucruri pe care le-ai schimba? Care ar fi acelea? Dumnezeu ne oferă șansa să o luăm de la capăt.

Iată câțiva pași pe care îi poți urma pentru a fi mântuit:

1. Recunoaște că ești păcătos:
Înainte de a căuta mântuirea, este important să recunoști sincer că ai păcătuit și că ai nevoie de iertare și de o relație restaurată cu Dumnezeu. Biblia ne spune că: „toţi au păcătuit şi sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu”

(Romani 3:23).

2. Crede în Isus Hristos:
Mântuirea vine prin credința în Isus Hristos ca Domn și Mântuitor personal. Credința implică să crezi că Isus este Fiul lui Dumnezeu, că a murit pe cruce pentru păcatele tale și că a înviat la viață nouă (Ioan 3:16; Romani 10:9). Crede în El și în lucrarea Sa mântuitoare!

3. Pocăiește-te:
Reacția normală a omului care observă marea distanţă dintre sfinţenia lui Dumnezeu şi păcătoşenia sa este căinţa. Aceasta înseamnă să-ţi dai seama de starea spirituală în care te găseşti, să fii zguduit şi înfiorat de prăpastia dintre sfinţenia şi dragostea lui Dumnezeu, pe de o parte, şi adânca păcătoşenie a omului, pe de altă parte.
(Faptele Apostolilor 3:19).

4. Cere-i iertare lui Dumnezeu:
Roagă-L pe Dumnezeu să-ți ofere iertarea păcatelor și mântuirea prin credința în Isus Hristos. Recunoaște-ți neputința de a te salva singur și exprimă-ți dependența de harul și de iubirea lui Dumnezeu (Efeseni 2:8-9).
Cererea ta trebuie să fie sinceră și din inimă.

5. Urmează-L pe Isus Hristos:
După ce ai primit mântuirea, urmează învățăturile și exemplul lui Isus Hristos. Este important să crești în credință și să trăiești o viață în conformitate cu voia lui Dumnezeu. Citește Biblia, roagă-te, implică-te într-o comunitate creștină și caută să-I slujești lui Dumnezeu și celor din jur.

Mântuirea

este harul lui Dumnezeu și nu se bazează pe meritele noastre proprii. Încrederea în Isus Hristos și urmarea Lui înseamnă a primi darul mântuirii și a începe o relație personală cu Dumnezeu.

Mântuirea

este harul lui Dumnezeu și nu se bazează pe meritele noastre proprii. Încrederea în Isus Hristos și urmarea Lui înseamnă a primi darul mântuirii și a începe o relație personală cu Dumnezeu.

Vino să fii împreună cu noi!

Vino să fii împreună cu noi!

Duminică

Începând cu ora 11:00

Miercuri

Începând cu ora 19:00

Urmărește-ne pe social media:

© 2023 Biserica Creștină Emanuel Galați. Toate drepturile rezervate.