Flat Preloader Icon

Sunt nou

Bine ai venit!

Mulțumim că te-ai oprit pe site-ul nostru. Suntem onorați de fiecare dată când cineva este interesat de propria viață spirituală. Acesta este motivul pentru care existăm și vom face tot ce ne stă în putință să îți fim de folos. 

Întrebări frecvente

Ne poți găsi în Galați, pe strada Morilor, numărul 162.

Slujbele publice ale bisericii au loc în fiecare săptămână, duminică de la ora 11.00 și miercuri de la ora 19.00. În plus, avem grupuri mici în timpul săptămânii. Așteptăm cu bucurie să vă alăturați acestor ocazii speciale de închinare, studiu biblic și comunitate.

Vezi grupele mici

La o atmosferă prietenoasă, cu o cafea bună și muzică de calitate. Vei găsi un mesaj care îți va vorbi inimi și minții. Te așteptăm să te bucuri alături de noi de momente autentice.

Biserica noastră organizează activități speciale pentru copii în timpul slujbelor publice de duminică. Astfel, părinții pot participa la slujbe în liniște, în timp ce copiii sunt implicați în programe și lecții adaptate vârstei lor. Învățătorii le oferă copiilor o experiență plină de bucurie și învățare într-un mediu sigur și stimulant. Copiii vor avea oportunitatea de a interacționa cu alți copii și de a descoperi învățăturile biblice într-un mod captivant și interactiv.

Ne-am dedicat să oferim adolescenților și tinerilor o varietate de activități și programe special concepute pentru ei. Iată câteva dintre opțiunile noastre:

Fusion: este un context în care tinerii pot învăța și experimenta muzica. Avem atât coruri și formații muzicale, cât și lecții și ateliere de învățare a instrumentelor. Fusion îi încurajează pe tineri să își descopere talentele muzicale și să se implice în serviciul de închinare al bisericii.

Sport: organizăm activități sportive, cum ar fi volei și fotbal, în care tinerii pot participa și se pot bucura de mișcare și de spiritul competitiv într-un mediu prietenos.

Book Club: pentru cei pasionați de lectură și discuții intelectuale, avem un club de lectură dedicat tinerilor. Aici se pot explora diferite cărți și se pot purta discuții pe variate teme.

Grupuri mici de discuții: în cadrul grupurilor mici, tinerii se pot aduna pentru a discuta despre subiecte de interes comun, pentru a se sprijini reciproc și pentru a împărtăși experiențe.

YouthHub: Avem un spațiu special amenajat numit YouthHub, unde tinerii se pot întâlni, socializa și petrece timp împreună. YouthHub este un loc prietenos și atrăgător, unde tinerii se pot simți în largul lor și pot crea relații solide într-un mediu sigur. Toate aceste activități sunt concepute pentru a oferi adolescenților și tinerilor un context de învățare, exprimare, dezvoltare personală și întărire a relației cu Dumnezeu și cu ceilalți, dar și socializare.

Vino să fii împreună cu noi!

Vino să fii împreună cu noi!

Duminică

Începând cu ora 10:00

Miercuri

Începând cu ora 19:00

Urmărește-ne pe social media:

© 2023 Biserica Creștină Emanuel Galați. Toate drepturile rezervate.